Μενού
Καλάθι

Τρόποι Αποστολής/Πληρωμής

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Παραλαβές από τα κεντρικά γραφεία του www.mylight.gr  δεν εκτελούνται. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Για παραγγελίες προϊόντων που χαρακτηρίζονται υπερμεγέθη, η αποστολή γίνεται μέσω Μεταφορικής Εταιρείας σε συννενόηση με τα γραφεία της mylight.gr ανάλογα με τον όγκο.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.mylight.gr  παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα.
Αποστολές εκτός της ελληνικής επικράτειας εκτελούνται κατόπιν συνεννόησης με τα γραφεία της εταιρίας.
Εντός της ελληνικής επικράτειας : ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 70€! Για παραγγελίες μικρότερης αξίας, η ελάχιστη χρεώση ανέρχεται σε 3,70€ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).
Αποστολές σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές, παραδίδονται από το κατάστημα της courier ή της μεταφορικής (υπερμεγεθή) που εξυπηρετούν την αντίστοιχη περιοχή.

Η παράδοση του πακέτου σας μπορεί να χρειαστεί έως και 5 εργάσιμες ημέρες σε χερσαίους προορισμούς και μεγάλες πόλεις ενώ ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται για τις δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά εώς 10 εργάσιμες μέρες (εκτός ακραίων καιρικών συνθηκών/απεργίες), γεγονός που οφείλεται τόσο στο επιχειρησιακό μοντέλο μας όσο και στη διαθεσιμότητα αποθεμάτων.


Το www.mylight.gr απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης σε περιπτώσεις καθυστέρησης η κάποιου σπασμένου φωτιστικού   ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Το www.mylight.gr  δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου